Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Hardys Wine

Hardys Wines is gevestigd in McLaren Vale in Zuid-Australië. Het wijngoed maakt tegenwoordig deel uit van Accolade Wines en beschikt over wijngaarden in South Australia, Western Australia, Victoria en Tasmania. De geschiedenis van het beroemde wijngoed gaat terug tot in het jaar 1853, toen Thomas Hardy op een leeftijd van slechts 23 jaar in het bezit kwam van zijn eerste wijngoed. De oprichting van het wijngoed vormde tegelijkertijd de start van een meer dan vijf generaties durende familiegeschiedenis.

Meer lezen
Hardys Wine Wijngoed
Hardys Wine Wijnmaker

Quick Info

  • Australië
  • South Eastern Australia
  • Cabernet Sauvignon, Shiraz, Chardonnay
Hardys Wine Wijngoed

Hardys Wine

Hardys Wines is gevestigd in McLaren Vale in Zuid-Australië. Het wijngoed maakt tegenwoordig deel uit van Accolade Wines en beschikt over wijngaarden in South Australia, Western Australia Victoria en Tasmania. De geschiedenis van het beroemde wijngoed gaat terug tot in het jaar 1853, toen Thomas Hardy op een leeftijd van slechts 23 jaar in het bezit kwam van zijn eerste wijngoed. De oprichting van het wijngoed vormde tegelijkertijd de start van een meer dan vijf generaties durende familiegeschiedenis. In de loop der tijd zou Hardys Wines over de hele wereld bekend worden.

Tegenwoordig is Paul Lapsley, de 19e Chief Winemaker van het bedrijf, verantwoordelijk voor de vinificatie. Onder zijn leiding ontwikkelden de Hardy-Brands zich tot wijnen die bekend staan om hun klasse en kwaliteit. Hardy kan zich meten met andere wereldberoemde namen uit de Australische wijnwereld, zoals Penfolds, Rosemount en Kilikanoon. Wijnmerken zoals 'The Journey', 'HRB', 'Eileen Hardy', 'Thomas Hardy', 'Winemakers Rare Release', 'Stamp Of Australia’, 'Crest’, 'Nottage Hill', William Hardy' en 'Oomoo’ zijn stuk voor stuk een begrip in de mondiale wijnwereld. We hebben het hier te maken met een van de grote spelers, met een excellente kwaliteit.