Over ons

Welkom bij Wine in Black, het ontdekkingsplatform voor premium wijn. Mijn team en ik presenteren elke dag een nieuwe spannende wijn, zodat u kunt genieten van uw persoonlijke wijnmomenten. Van zeldzame, prestigieuze wijnen tot fantastische ontdekkingen. Dompel uzelf onder in de diversiteit van de wijnwereld!

Christian Fricke
Directeur van Wine in Black

Uw online-sommelier

ECHTE VARIATIE

De wijnwereld is groot, levendig en veelzijdig - en daar houden we van. Daarom bieden we bij Wine in Black wijn uit alle belangrijke landen en regio's. Professionals vinden wijn die helemaal past bij hun smaak, ontdekkers kunnen zich laten inspireren door onze aanbevelingen.

ECHTE KWALITEIT

Smaken verschillen, maar over kwaliteit valt niet te twisten. Daarom wordt elke nieuwe ontdekking door onze experts geproefd en beoordeeld - zelfs als de recensies van critici al over elkaar heen buitelen.
Dat betekent voor u: een zorgvuldig geselecteerd assortiment zonder compromissen. Met onze proefnotities geven wij u graag een indruk.

ECHTE MENSEN

Iedereen die weleens een wijnhuis heeft bezocht weet het, wijn valt of staat met de mensen die hem maken. Ook wij worden door deze filosofie gestimuleerd: Wine in Black is een gezamenlijk project van mensen die gek zijn van wijn - als proever, wijnadviseur of logistiek medewerker.

Wine in Black – uw online-sommelier

Elke wijn geproefd door experts

Meer dan 1000 wijnen, zorgvuldig geselecteerd

Gratis verzending vanaf € 100

14 dagen retourrecht indien niet tevreden

Onze selectiecriteria

Zo kiezen wij de wijnen voor de shop

01

Diversiteit: klassiekers en ontdekkingen

U vindt bij ons klassieke champagnes, unieke rieslings, Super Tuscans, geweldige bordeaux-wijnen en meer.

02

Internationale beoordelingen

Onze wijnredacteuren onderzoeken internationale wijnrecensies van Robert Parker, Gambero Rosso, Falstaff en andere gewaardeerde critici.

03

Feedback van klanten

We luisteren naar uw suggesties en wensen. Dit ziet u terug in ons assortiment.

04

Altijd up-to-date

We houden de laatste wijntrends in de gaten. U vindt dus altijd nieuwe en interessante wijnen in ons assortiment.