Over ons

Hartelijk welkom bij Wine in Black, uw online-sommelier. Mijn team en ik doen er alles aan om u hoogwaardige wijn te presenteren waar u weg van zult zijn, geliefde klassiekers en ook spannende nieuwe ontdekkingen. Iedere wijn wordt door ons geproefd, bewust uitgekozen en online overzichtelijk aan u getoond. Zo vindt u de perfecte wijn voor elke gelegenheid.

Christian Fricke
Directeur van Wine in Black

Uw online-sommelier

ECHTE VARIATIE

De wijnwereld is groot, levendig en veelzijdig - en daar houden we van. Daarom bieden we bij Wine in Black wijn uit alle belangrijke landen en regio's. Professionals vinden wijn die helemaal past bij hun smaak, ontdekkers kunnen zich laten inspireren door onze aanbevelingen.

ECHTE KWALITEIT

Smaken verschillen, maar over kwaliteit valt niet te twisten. Daarom wordt elke nieuwe ontdekking door onze experts geproefd en beoordeeld - zelfs als de recensies van critici al over elkaar heen buitelen.
Dat betekent voor u: een zorgvuldig geselecteerd assortiment zonder compromissen. Met onze proefnotities geven wij u graag een indruk.

ECHTE MENSEN

Iedereen die weleens een wijnhuis heeft bezocht weet het, wijn valt of staat met de mensen die hem maken. Ook wij worden door deze filosofie gestimuleerd: Wine in Black is een gezamenlijk project van mensen die gek zijn van wijn - als proever, wijnadviseur of logistiek medewerker.

Wine in Black – uw online-sommelier

Elke wijn geproefd door experts

Meer dan 1000 wijnen, zorgvuldig geselecteerd

Gratis verzending vanaf € 100

14 dagen retourrecht indien niet tevreden

Onze selectiecriteria

Zo kiezen wij de wijnen voor de shop

01

Wijn-veelzijdigheid: klassiekers en nieuwe ontdekkingen

Onze wijnkaart is exclusief, actueel en veelzijdig: of het nu gaat om een klassieke champagne, een bijzondere riesling uit een steile wijngaard of een Nieuwe Wereld-wijn – waar kunnen we u blij mee maken?

02

Internationale beoordelingen

Parker, Gambero Rosso en co. – wie dol is op wijn kent ook de critici. We bestuderen aandachtig de internationale beoordelingen, maar laten onszelf ook telkens door de kwaliteit van een wijn overtuigen.

03

Klantenfeedback

Uw feedback is belangrijk voor ons: we ontwikkelen ons aanbod zo verder dat u precies de wijn vindt die aan uw wensen voldoet.

04

Met de tijd mee

De wijnwereld verandert snel. Onze experts hebben gevoel voor de tijdgeest – en ons assortiment breidt zich dagelijks uit met nieuwe ontdekkingen die echt overtuigen.