Tijd voor rosé
Het is weer tijd voor knapperige, fruitige rosé's! Voor het maken van rosé worden rode druiven licht gekneusd en voorzichtig geperst. Vervolgens worden schil en sap gescheiden. Hoe langer de schillen en het sap contact hebben, hoe donkerder de rosé kleurt en hoe krachtiger hij smaakt. Ontdek welke stijl uw voorkeur heeft in onze rosé special!
Cinsault, Grenache, Syrah
Mas de CadenetProvence, Frankrijk, Rosé
Rosé uit de Provence, van biologische kwaliteit, van een van de beste producenten uit de regio – en ook nog voor een vriendelijke prijs? Dat klinkt als zoeken naar een speld in een hooiberg. Bij cult-domein Mas de Cadenet zijn onze inkopers geslaagd!
0,75l (€ 15,93/l)
VoedselinformatieCinsault, Grenache, Syrah
0,75l (€ 15,93/l)
Voedselinformatie
99
Luca Maroni
0,75l (€ 14,60/l)
Voedselinformatie- 16%
GOUD
BWT
55% Spätburgunder, 30% Merlot, 10% Nebbiolo, 5% Barbera
60% Grenache, 20% Cinsault, 20% Syrah
0,75l (€ 21,27/l)
Voedselinformatie0,75l (€ 13,27/l)
Voedselinformatie- 10%
50 % Spätburgunder, 40 % Portugieser, 10% St. Laurent