Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Waarom Wine In Black?

De gemakkelijkste manier om premium wijn te kopen

Wij houden van wijn! Per jaar proberen wij duizenden wijnen uit. Met maar één doel: de beste wijnen voor de online shop vinden, zodat het kopen van premium wijn voor u heel gemakkelijk wordt. Wij heten u van harte welkom in onze shop en presenteren u graag onze nieuwste ontdekkingen.

Wij hebben Wine in Black opgericht omdat we ervan overtuigd zijn dat online wijn kopen veel beter kan. Het resultaat: Bij ons koopt u premium wijn veilig en makkelijk - en het is nog leuk ook.

Onze belofte: premium kwaliteit

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Al bij de eerste selectie hanteren we strenge criteria waaraan de wijnen bij het proeven door onze wijnprofessionals moeten voldoen. Van de duizenden wijnen die onze experts ieder jaar ontdekken en proeven, kiezen we alleen de allerbeste. Zo kunt u met een gerust hart bestellen. Kwaliteit is gegarandeerd!

Gemakkelijk premium wijn kopen

Wij vinden dat wijn kopen vooral leuk en makkelijk moet zijn. Dat betekent: informatieve wijnbeschrijvingen, objectieve recensies, een snelle levering en veilig betalen. Zo wordt wijn kopen pas echt leuk!

Contact met de wijnbouwers

Wij werken nauw samen met zowel grote topwijnmakers als kleine veelbelovende nieuwkomers. Dankzij de directe samenwerking hebben wij heel boeiende producten en aantrekkelijke prijzen. Sommige wijnmakers produceren voor ons zelfs gelimiteerde edities. We all love wine...

Een innovatief team

Wij speuren voor u wereldwijd de boeiendste wijnen op en zijn succesvol in vijf dynamische Europese wijnmarkten. Dit is mogelijk dankzij ons 50-koppige team eersteklas medewerkers van 11 nationaliteiten. Daarom kozen wij voor een centrale locatie in het hart van Europa: Berlijn.

“Het kopen van goede wijn moet leuk zijn, en daarom hebben wij Wine in Black opgericht. Met ons grote team wijndeskundigen investeren wij veel tijd in het zoeken naar boeiende wijnen, die we dagelijks online presenteren. Onze shop maakt het u gemakkelijk om goede wijn te kiezen en te kopen.”

Stephan Linden en Christian Hoya Oprichters van Wine in Black

De experts van Wine in Black

“Ik wist helemaal niet dat bij Wine in Black zoveel wijnprofessionals werken.” Deze opmerking horen we vaak op onze klantenevenementen. Reden genoeg om u hier aan ons wijnteam voor te stellen. Dit team combineert innovatie en enthousiasme voor nieuwe trends met een professionele instelling en passie voor premium wijn.

Katharina

Wijninkoop

Katharina is gediplomeerd wijnbouwkundige en kent de wijnwereld op haar duimpje. Ze werkte bij wijngoederen als Heger, Künstler en Breuer, is vertrouwd met de wijnhandel en werkte zelfs een tijdlang in Californië. Haar grootste passie is Italië. Bij Katharina staat regelmatig een Toscaanse rode wijn op tafel. Ook heeft ze een zwak voor Italiaanse witte wijnen.

Henner

Wijninkoop

Als zoon van hotelliers groeide Henner op met een passie voor lekker eten en drinken. Hij volgde een opleiding tot sommelier en selecteert nu voor ons boeiende wijnen van over de hele wereld. In de Oude Wereld hebben Spanje en Portugal zijn voorkeur, zijn favorieten uit de Nieuwe Wereld zijn Zuid-Afrika en Australië.

Irina-Maria

Wijncampagnes

Irina groeide op in het wijnbouwgebied Nahe en speelde al als kind in de wijngaard. Geen wonder dat ze koos voor een loopbaan in de wijnbusiness. Ze studeerde wijnbouwkunde in Heilbronn (D) en werkte voor Falstaff in Wenen. Hier ontdekte ze haar voorliefde voor Duitse witte wijnen en Oostenrijkse rode wijnen. "Ik zou niet meer zonder kunnen!"

Jochen

Wijnredactie

Jochen kan terugkijken op een 30-jarige carri\u00e8re als wijnadviseur, wijnredacteur en wijnliefhebber. En hierbij ontwikkelde hij een voorliefde voor gerijpte wijnen. Voor Jochen gaat er niets boven een jarenlang in de kelder bewaarde barolo. Een echte vintage-freak dus, met een zwak voor wijnen uit Piëmont, Priorat, Bordeaux en CaliforniJochen kan terugkijken op een 30-jarige carrière als wijnadviseur, wijnredacteur en wijnliefhebber. En hierbij ontwikkelde hij een voorliefde voor gerijpte wijnen. Voor Jochen gaat er niets boven een jarenlang in de kelder bewaarde barolo. Een echte vintage-freak dus, met een zwak voor wijnen uit Piëmont, Priorat, Bordeaux en Californië.

Georges Duboeuf 'Domaine des Rosiers' Moulin-à-Vent 2015
'Domaine des Rosiers' Moulin-à-Vent 2015
Georges Duboeuf
rode wijn • Frankrijk • Beaujolais
Il Poggione Brunello di Montalcino 2013
Brunello di Montalcino 2013
Il Poggione
rode wijn • Italië • Toscane
R. Rabl Grüner Veltliner Alte Reben 'Ried Schenkenbichl' Kamptal Reserve 2016
Grüner Veltliner Alte Reben 'Ried Schenkenbichl' Kamptal Reserve 2016
Weingut Rabl
witte wijn • Oostenrijk • Kamptal
'6 halen, 5 betalen' pakket Les Producteurs Réunis Chardonnay 'Boulée-Cordot' 2017
'6 halen, 5 betalen' pakket Les Producteurs Réunis Chardonnay 'Boulée-Cordot' 2017
Les Producteurs Réunis
witte wijn • Frankrijk • Languedoc