Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Welkom bij Wine in Black

"Welkom bij Wine in Black, het ontdekkingsplatform voor premium wijn! Mijn team en ik presenteren elke dag een nieuwe spannende wijn, zodat u kunt genieten van uw persoonlijke wijnmomenten. Van zeldzame, prestigieuze wijnen tot fantastische ontdekkingen. Dompel uzelf onder in de diversiteit van de wijnwereld!"

Christian Fricke
Directeur van Wine in Black

Christian Fricke   
Directeur van Wine in Black

Ontdekkingsplatform voor premium wijn

Elke dag een nieuwe wijn

Wij presenteren elke dag een nieuwe premium wijn, zorgvuldig geselecteerd door onze wijnprofessionals. Ontdek wijnjuwelen van over de hele wereld!

Een kijkje bij de wijnmakers

We werken nauw samen met geweldige wijnmakers en gewilde nieuwkomers. Dit brengt ons in de gelegenheid interessante wijnen te vinden, soms zelfs exclusief voor ons.

Eenvoudig premium wijn bestellen

Bij ons is wijn winkelen leuk! De informatieve wijnbeschrijvingen, verzamelde wijnrecensies, snelle levering en veilige betaling maken het bestellen van wijn een eenvoudige en leuke ervaring. Ook in de app!

Uw voordelen bij Wine in Black

De experts van Wine in Black

Onze wijnprofessionals zoeken voor u naar de spannendste wijnen van over de hele wereld. Laten we ze even voorstellen:

 Henner   - Wijninkoop

Henner

Wijninkoop

"Als zoon van een restauranthouder leerde ik al vroeg dat eten en drinken veel meer is dan alleen voeding. Ik wilde leren hoe je met goed eten en drinken geweldige ervaringen kunt creëren voor een ander. Als getraind sommelier ontdek ik vandaag de dag voor Wine in Black inspirerende en spannende wijnen van over de hele wereld. Mijn passie ligt bij de Nieuwe Wereld: of het nu gaat om Nieuw-Zeeland, Australië, of Amerika: overal zijn geweldige wijnen te ontdekken die ik graag met u deel!"

 Sylvain   - Wijninkoop

Sylvain

Wijninkoop

"Ik kom uit Normandië, dus het zal u niet verbazen dat mijn wijnhart klopt voor Franse wijnen. Ik heb meer dan tien jaar ervaring in het kopen en verhandelen van wijn, ook bij een prestigieuze internationale premium retailer in Londen. Ik zorg ervoor dat er bij ons altijd speciale Franse wijnen te ontdekken zijn! Daarnaast zoek ik naar wijnen uit mijn andere favoriete wijnregio's in Spanje en de Nieuwe Wereld!"

 Burcay   - Wijninkoop

Burcay

Wijninkoop

"Ik ben fan van sparkling! Mijn liefde voor wijn is ontstaan toen ik in een wijngaard in Baden werkte. Mijn passie bracht me vervolgens in Bordeaux, waar ik een master in 'Wijn Management' heb afgerond. Ondetussen heb ik een grote interesse ontwikkeld voor minder bekende wijnen zoals de Griekse assyrtiko of sauvignon blanc uit Transsylvanië. Met zulke ontdekkingen hoop ik u te inspireren!"

 Tanja   - Campagneplanning

Tanja

Campagneplanning

"Als je uit Rheinhessen komt, de grootste wijnregio van Duitsland, is het bijna onmogelijk geen fascinatie te onwikkelen voor Duitse wijnen: riesling, spätburgunder, silvaner, weiß- en grauburgunder of scheurebe - ik ken en waardeer ze allemaal! Ik heb ook een voorliefde voor de charme van mediterrane Rhône-wijnen. De wijnwereld is zo divers! Ik ben blij dat ik campagnes voor u kan plannen, waarmee u de verscheidenheid van de wijnwereld kunt ontdekken!"

Onze selectiecriteria

Zo kiezen wij de wijnen voor de shop

Diversiteit: klassiekers en ontdekkingen

U vindt bij ons klassieke champagnes, unieke rieslings, Super Tuscans, geweldige Bordeaux-wijnen en meer.

Internationale beoordelingen

Onze wijnredacteuren onderzoeken internationale wijnrecensies van Robert Parker, Gambero Rosso, Falstaff en andere gewaardeerde critici.

Feedback van klanten

We luisteren naar uw suggesties en wensen. Dit ziet u terug in ons assortiment.

Altijd up to date

We houden de laatste wijntrends in de gaten. U vindt dus altijd nieuwe en interessante wijnen in ons assortiment.

Onze selectiecriteria

Blijf op de hoogte

De Wine in Black Nieuwsbrief

De Wine in Black Nieuwsbrief

We zijn trots op de wijnen die we voor u vinden! Daarom houden we u via e-mail regelmatig op de hoogte. Zo hoeft u geen ontdekking te missen!

Aanmelden
De Wine in Black App

De Wine in Black App

Ontspannen vanaf de bank of gemakkelijk onderweg: onze app maakt het bestellen van wijn nog eenvoudiger! Ook in de app vindt u al onze wijnbeschrijvingen en heeft u de mogelijkheid uw favoriete wijnen te markeren.

De Wine in Black App

Veel plezier met bestellen!

*U betaalt geen verzendkosten vanaf negen flessen of meer, of bij een minimale bestelwaarde van €150. Bestelt u minder? Dan brengen wij een vast tarief van €7,90 in rekening.