Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Waarom Wine In Black?

De gemakkelijkste manier om premium wijn te kopen

Wij houden van wijn! Per jaar proberen wij duizenden wijnen uit. Met maar één doel: de beste wijnen voor de online shop vinden, zodat het kopen van premium wijn voor u heel gemakkelijk wordt. Wij heten u van harte welkom in onze shop en presenteren u graag onze nieuwste ontdekkingen.

Wij hebben Wine in Black opgericht omdat we ervan overtuigd zijn dat online wijn kopen veel beter kan. Het resultaat: Bij ons koopt u premium wijn veilig en makkelijk - en het is nog leuk ook.

Onze belofte: premium kwaliteit

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Al bij de eerste selectie hanteren we strenge criteria waaraan de wijnen bij het proeven door onze wijnprofessionals moeten voldoen. Van de duizenden wijnen die onze experts ieder jaar ontdekken en proeven, kiezen we alleen de allerbeste. Zo kunt u met een gerust hart bestellen. Kwaliteit is gegarandeerd!

Gemakkelijk premium wijn kopen

Wij vinden dat wijn kopen vooral leuk en makkelijk moet zijn. Dat betekent: informatieve wijnbeschrijvingen, objectieve recensies, een snelle levering en veilig betalen. Zo wordt wijn kopen pas echt leuk!

Contact met de wijnbouwers

Wij werken nauw samen met zowel grote topwijnmakers als kleine veelbelovende nieuwkomers. Dankzij de directe samenwerking hebben wij heel boeiende producten en aantrekkelijke prijzen. Sommige wijnmakers produceren voor ons zelfs gelimiteerde edities. We all love wine...

Een innovatief team

Wij speuren voor u wereldwijd de boeiendste wijnen op en zijn succesvol in vijf dynamische Europese wijnmarkten. Dit is mogelijk dankzij ons 50-koppige team eersteklas medewerkers van 11 nationaliteiten. Daarom kozen wij voor een centrale locatie in het hart van Europa: Berlijn.

“Het kopen van goede wijn moet leuk zijn, en daarom hebben wij Wine in Black opgericht. Met ons grote team wijndeskundigen investeren wij veel tijd in het zoeken naar boeiende wijnen, die we dagelijks online presenteren. Onze shop maakt het u gemakkelijk om goede wijn te kiezen en te kopen.”

Stephan Linden en Christian Hoya Oprichters van Wine in Black

De experts van Wine in Black

“Ik wist helemaal niet dat bij Wine in Black zoveel wijnprofessionals werken.” Deze opmerking horen we vaak op onze klantenevenementen. Reden genoeg om u hier aan ons wijnteam voor te stellen. Dit team combineert innovatie en enthousiasme voor nieuwe trends met een professionele instelling en passie voor premium wijn.

Katharina

Wijninkoop

Katharina is gediplomeerd wijnbouwkundige en kent de wijnwereld op haar duimpje. Ze werkte bij wijngoederen als Heger, Künstler en Breuer, is vertrouwd met de wijnhandel en werkte zelfs een tijdlang in Californië. Haar grootste passie is Italië. Bij Katharina staat regelmatig een Toscaanse rode wijn op tafel. Ook heeft ze een zwak voor Italiaanse witte wijnen.

Henner

Wijninkoop

Als zoon van hotelliers groeide Henner op met een passie voor lekker eten en drinken. Hij volgde een opleiding tot sommelier en selecteert nu voor ons boeiende wijnen van over de hele wereld. In de Oude Wereld hebben Spanje en Portugal zijn voorkeur, zijn favorieten uit de Nieuwe Wereld zijn Zuid-Afrika en Australië.

 
Clemens Busch Pündericher Marienburg Riesling 'Fahrlay' Reserve 2016
Pündericher Marienburg Riesling 'Fahrlay' Reserve 2016
Clemens Busch
witte wijn • Duitsland • Moezel
 
6 halen, 5 betalen: Cantine Paolini Nero d'Avola 'Baglio Amafi' Sicilia 2013
6 halen, 5 betalen: Cantine Paolini Nero d'Avola 'Baglio Amafi' Sicilia 2013
Cantine Paolini
rode wijn • Italië • Sicilië
 
Reichsrat von Buhl Dornfelder trocken 'Late Release' 2012
Dornfelder trocken 'Late Release' 2012
Reichsrat von Buhl
rode wijn • Duitsland • Pfalz
 
Gérard Bertrand - Château de la Soujeole Malepère 2016
Château de la Soujeole Malepère 2016
Gérard Bertrand
rode wijn • Frankrijk • Languedoc
€10 welkomstwaardebon

Blijf altijd up-to-date met onze nieuwsbrief

Meld u nu aan voor de Wine in Black nieuwsbrief en krijg €10 cadeau!

*Afmelding mogelijk op elk gewenst moment. U ontvangt de waardebon na bevestiging van uw aanmelding. Informatie over onze dataverwerking vindt u hier. Minimale bestelwaarde is €20.