clock timer
Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Waarom Wine In Black?

De gemakkelijkste manier om premium wijn te kopen

Wij houden van wijn! Per jaar proberen wij duizenden wijnen uit. Met maar één doel: de beste wijnen voor de online shop vinden, zodat het kopen van premium wijn voor u heel gemakkelijk wordt. Wij heten u van harte welkom in onze shop en presenteren u graag onze nieuwste ontdekkingen.

Wij hebben Wine in Black opgericht omdat we ervan overtuigd zijn dat online wijn kopen veel beter kan. Het resultaat: Bij ons koopt u premium wijn veilig en makkelijk - en het is nog leuk ook.

Onze belofte: premium kwaliteit

Kwaliteit in plaats van kwantiteit

Al bij de eerste selectie hanteren we strenge criteria waaraan de wijnen bij het proeven door onze wijnprofessionals moeten voldoen. Van de duizenden wijnen die onze experts ieder jaar ontdekken en proeven, kiezen we alleen de allerbeste. Zo kunt u met een gerust hart bestellen. Kwaliteit is gegarandeerd!

Gemakkelijk premium wijn kopen

Wij vinden dat wijn kopen vooral leuk en makkelijk moet zijn. Dat betekent: informatieve wijnbeschrijvingen, objectieve recensies, een snelle levering en veilig betalen. Zo wordt wijn kopen pas echt leuk!

Contact met de wijnbouwers

Wij werken nauw samen met zowel grote topwijnmakers als kleine veelbelovende nieuwkomers. Dankzij de directe samenwerking hebben wij heel boeiende producten en aantrekkelijke prijzen. Sommige wijnmakers produceren voor ons zelfs gelimiteerde edities. We all love wine...

Een innovatief team

Wij speuren voor u wereldwijd de boeiendste wijnen op en zijn succesvol in vijf dynamische Europese wijnmarkten. Dit is mogelijk dankzij ons 50-koppige team eersteklas medewerkers van 11 nationaliteiten. Daarom kozen wij voor een centrale locatie in het hart van Europa: Berlijn.

“Het kopen van goede wijn moet leuk zijn, en daarom hebben wij Wine in Black opgericht. Met ons grote team wijndeskundigen investeren wij veel tijd in het zoeken naar boeiende wijnen, die we dagelijks online presenteren. Onze shop maakt het u gemakkelijk om goede wijn te kiezen en te kopen.”

Stephan Linden en Christian Hoya Oprichters en directie van Wine in Black

De experts van Wine in Black

“Ik wist helemaal niet dat bij Wine in Black zoveel wijnprofessionals werken.” Deze opmerking horen we vaak op onze klantenevenementen. Reden genoeg om u hier aan ons wijnteam voor te stellen. Dit team combineert innovatie en enthousiasme voor nieuwe trends met een professionele instelling en passie voor premium wijn.

Katharina

Wijninkoop

Katharina is gediplomeerd wijnbouwkundige en kent de wijnwereld op haar duimpje. Ze werkte bij wijngoederen als Heger, K\u00fcnstler en Breuer, is vertrouwd met de wijnhandel en werkte zelfs een tijdlang in Californië. Haar grootste passie is Italië. Bij Katharina staat regelmatig een Toscaanse rode wijn op tafel. Ook heeft ze een zwak voor Italiaanse witte wijnen.

Favorieten

Henner

Wijninkoop

Als zoon van hotelliers groeide Henner op met een passie voor lekker eten en drinken. Hij volgde een opleiding tot sommelier en selecteert nu voor ons boeiende wijnen van over de hele wereld. In de Oude Wereld hebben Spanje en Portugal zijn voorkeur, zijn favorieten uit de Nieuwe Wereld zijn Zuid-Afrika en Australië.

Favorieten

Paul

Wijninkoop

Paul is een echte Rheingauer en groeide op tussen de wijnranken. Op 4-jarige leeftijd hielp hij mee aan zijn eerste wijnoogst. Het zou grote indruk op hem maken. Hij koos voor een carrière in wijn en studeerde wijnbouwkunde in Geisenhem (D). Inmiddels is hij in Duitsland een alom gewaardeerde wijnexpert met een schat aan kennis op het gebied van riesling. Paul kent veel Duitse wijnbouwers persoonlijk. Ook is hij een groot liefhebber van champagne.

Favorieten

Irina-Maria

Wijncampagnes

Irina groeide op in het wijnbouwgebied Nahe en speelde al als kind in de wijngaard. Geen wonder dat ze koos voor een loopbaan in de wijnbusiness. Ze studeerde wijnbouwkunde in Heilbronn (D) en werkte voor Falstaff in Wenen. Hier ontdekte ze haar voorliefde voor Duitse witte wijnen en Oostenrijkse rode wijnen. "Ik zou niet meer zonder kunnen!"

Favorieten

Jochen

Wijnredactie

Jochen kan terugkijken op een 30-jarige carri\u00e8re als wijnadviseur, wijnredacteur en wijnliefhebber. En hierbij ontwikkelde hij een voorliefde voor gerijpte wijnen. Voor Jochen gaat er niets boven een jarenlang in de kelder bewaarde barolo. Een echte vintage-freak dus, met een zwak voor wijnen uit Piëmont, Priorat, Bordeaux en CaliforniJochen kan terugkijken op een 30-jarige carrière als wijnadviseur, wijnredacteur en wijnliefhebber. En hierbij ontwikkelde hij een voorliefde voor gerijpte wijnen. Voor Jochen gaat er niets boven een jarenlang in de kelder bewaarde barolo. Een echte vintage-freak dus, met een zwak voor wijnen uit Piëmont, Priorat, Bordeaux en Californië.

Favorieten

Miguel

Wijnredactie

Miguel is journalist en maakte van zijn hobby zijn beroep. Bij Wine in Black verdiepte hij zijn wijnkennis, en nu schrijft hij iedere dag over zijn lievelingsthema wijn. Zijn voorkeur voor vatgerijpte wijnen leverde hem de bijnaam 'barrique-beer' op. Dankzij zijn Chileense achtergrond probeert hij graag Zuid-Amerikaanse wijnen. Als hij zijn ouders in Spanje bezoekt, wordt er wijn uit Rioja of Ribera del Duero gedronken.

Favorieten
clock timer
Wine in Black adventskalender 2017
Adventskalender 2017
Wine in Black
clock timer
 • luca_maroni_98_catalog
Barbanera Rosso Passito 'Appassimento' Puglia 2016
Rosso Passito 'Appassimento' Puglia 2016
Barbanera
rode wijn • Italië • Puglia
clock timer
 • exclusive_nl
 • jeb_dunnuck_93_catalog
6 halen 5 betalen: Château Pesquié 'Édition 1912m' Ventoux 2016
6 halen 5 betalen: Château Pesquié 'Édition 1912m' Ventoux 2016
Château Pesquié
rode wijn • Frankrijk • Rhône
clock timer
  Kystin Sacha Crommar ‘Cuvée XCII’ Cidre Bretagne
  Kystin Sacha Crommar ‘Cuvée XCII’ Cidre Bretagne
  Kystin
  parelwijn • Frankrijk • Bretagne