Tijd voor rosé
Het is weer tijd voor knapperige, fruitige rosé's! Voor het maken van rosé worden rode druiven licht gekneusd en voorzichtig geperst. Vervolgens worden schil en sap gescheiden. Hoe langer de schillen en het sap contact hebben, hoe donkerder de rosé kleurt en hoe krachtiger hij smaakt. Ontdek welke stijl uw voorkeur heeft in onze rosé special!
Grenache, Cinsault, Syrah
Mas de CadenetProvence, Frankrijk, Rosé
Rooskleurige tijden: biologische wijn van een van de beste producenten uit de regio. Het veelzijdige rosé-bouquet lokt met exotisch fruit, citrus en pitfruit en een vleugje Provençaalse kruiden – Mas de Cadenet biedt kwaliteit voor een topprijs.
0,75l (€ 17,27/l)
Voedselinformatie
91
Falstaff
0,75l (€ 15,93/l)
Voedselinformatie
99
Luca Maroni
0,75l (€ 14,60/l)
Voedselinformatie- 16%
GOUD
BWT
55% Spätburgunder, 30% Merlot, 10% Nebbiolo, 5% Barbera
60% Grenache, 20% Cinsault, 20% Syrah
0,75l (€ 22,60/l)
Voedselinformatie
99
Luca Maroni
GOUD
FWT
Sangiovese, Cabernet Sauvignon
0,75l (€ 17,27/l)
Voedselinformatie- 7%
GOUD
BWT
50% Grenache, 30% Cinsault, 20% Syrah
92
G&G
92
Falstaff
91
James Suckling
0,75l (€ 79,93/l)
Voedselinformatie70% Gamay, 25% Cabernet Franc, 5% Malbec
0,75l (€ 13,27/l)
Voedselinformatie- 4%
Blaufränkisch, Syrah, Pinot Noir, Zweigelt