Tijd voor rosé
Het is weer tijd voor knapperige, fruitige rosé's! Voor het maken van rosé worden rode druiven licht gekneusd en voorzichtig geperst. Vervolgens worden schil en sap gescheiden. Hoe langer de schillen en het sap contact hebben, hoe donkerder de rosé kleurt en hoe krachtiger hij smaakt. Ontdek welke stijl uw voorkeur heeft in onze rosé special!
Sangiovese, Cabernet Sauvignon
BarbaneraToscane, Italië, Rosé
Het Toscaanse wijnhuis Barbanera behoort tot de beste rodewijnproducenten van Italië. Deze rosato met 99 Maroni-punten en goud in Frankfurt bewijst dat de Barbanera's ook voor de rosé-varianten een groot talent hebben.
99
Luca Maroni
0,75l (€ 14,60/l)
Voedselinformatie- 16%
GOUD
BWT
55% Spätburgunder, 30% Merlot, 10% Nebbiolo, 5% Barbera
90
James Suckling
60% Grenache, 20% Cinsault, 20% Syrah
0,75l (€ 22,60/l)
Voedselinformatie- 22%
GOUD
BWT
60% Grenache, 30% Cinsault, 10% Syrah
- 7%
GOUD
BWT
50% Grenache, 30% Cinsault, 20% Syrah
Blaufränkisch, Syrah, Pinot Noir, Zweigelt
0,75l (€ 15,33/l)
Voedselinformatie
92
G&G
92
Falstaff
91
James Suckling
0,75l (€ 79,93/l)
Voedselinformatie70% Gamay, 25% Cabernet Franc, 5% Malbec
0,75l (€ 13,27/l)
Voedselinformatie