Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Pers

Op onze perspagina vindt u actuele persberichten en persartikelen. Daarnaast vindt u er bedrijfslogo's, foto's van de directeuren en een kort portret van Wine in Black, beschikbaar om te downloaden. Als u nog vragen heeft over Wine in Black, stuur ons dan een e-mail naar info@wineinblack.nl.

Wine in Black is gebaseerd op een innovatief online wijnconcept: het biedt zijn klanten een samengesteld assortiment van premium kwaliteitswijnen, geselecteerd door ervaren wijnexperts. In de online shop worden de wijnen gepresenteerd met gedetailleerde aanvullende informatie over kwaliteit en herkomst, zodat iedereen wijnen naar zijn of haar persoonlijke smaak vindt. Wine in Black biedt ook onervaren wijndrinkers een snelle en gemakkelijke winkelervaring. Wine in Black werd in juni 2011 opgericht door Christian Hoya en Stephan Linden en is gevestigd in Berlijn.

Persmededelingen

22-11-2020 | Viva Wine Group Founds VIVA eCOM GROUP and Acquires Vinexus Group

Berlin/Butzbach - Swedish Viva Wine Group is amplifying its eCommerce activities in Europe by founding the VIVA eCOM GROUP GmbH on 1st November. Over the course of this foundation, the new company is purchasing 100% of shares in the Vinexus Group, Butzbach.
Naar persmededeling

25-01-2019 | Zweedse Viva Group neemt Wine in Black over

Stockholm / Berlijn - De grootste Scandinavische wijnimporteur Viva Group verwerft 100% van Wine in Black, de Berlijnse online retailer van premium wijnen. Wine in Black zal zijn succesvolle premium koers voortzetten als een operationeel onafhankelijk bedrijf onder de paraplu van de Viva Group en zijn marktpositie verder uitbreiden. Naar persmededeling

22-02-2018 | Christian Fricke versterkt het management van Wine in Black

Berlijn - Digital Manager Christian Fricke zal het management van Wine in Black versterken voor de volgende stappen in groei. Naar persmededeling

Fact-Sheet

Wine in Black Fact-Sheet (Nederlands)
Wine in Black Fact-Sheet (English)

Fotos

Download Foto: Directeur Christian Fricke

Logos

Download Logo - Webresolutie 72dpi
Download Foto - Printresolutie 300dpi
Download Foto - Vektorgrafiek EPS

Perscontact

info@wineinblack.nl
Wine in Black GmbH
Friedrichstraße 194 – 199
10117 Berlin