clock timer
Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Inspiratie

Goede wijn is verleidelijk en lekker. Hieronder vindt u een overzicht van verschillende wijnthema's. Neem de tijd om uw favoriete wijn te ontdekken. Laat u inspireren door de veelzijdigheid van de wijnwereld.
Hartelijk dank!

Wordt onderdeel van Wine in Black!

clock
Gelimiteerde aanbiedingen, die nergens anders in de shop te vinden zijn
Dagelijks nieuwe inspiratie van onze wijnexperts
Geselecteerde wijnen van premium merken tegen aantrekkelijke prijzen

Wine in Black Culinair

Food Pairing - de perfecte combinatie tussen gerecht en wijn is bij een kunstzinnig vak. Maar waar moet u op letten om de perfecte balans tussen het gerecht en de wijn te creëren? Als basis prinicipe geldt het volgende: Belangrijker dan de ingrediënten is de bereidingswijze. Het maakt een groot verschil of een ingrediënt wordt gebraden, gekookt, gerookt of rauw wordt gebruikt. Het gaat erom of er tijdens de bereiding geroosterde aroma's worden toegevoegd en of deze zich door de verdere bereiding met andere ingrediënten en hun aroma's verbinden. Alleen zo kun je de belangrijkste componenten van een gerecht definiëren.
Wine in Black Culinair

Summer Wines

Jaaa - het is zomer! Eindelijk is het weer tijd om te picknicken met vrienden, te ontspannen op het terras, buiten te eten in de natuur! Voor al deze gelegenheden heeft Wine in Black de passende zomerwijnen! De zomer begint goed.
Summer Wines

Wine in Black Collections

Heeft u al uw persoonlijke wereldklasse-wijn gevonden? Zo niet, neem dan eens een kijkje bij onze Fine Selected Wines, waar u een onweerstaanbaar assortiment vindt van fantastische wereldwijnen. Zeldzame wijnen die zijn bereid met de meest arbeidsintensieve vinificatiemethodes, onder het toeziend oog van 's werelds beste wijnmakers, met de allerbeste druiven van de meest bijzondere wijngaarden. Er is voor ieder wat wils!
/inspiration/collections

Wine in Black Exclusives

Ze hebben zich in rap tempo tot absolute publiekslievelingen ontwikkeld: de exclusieve edities die Wine in Black in samenwerking met gerenommeerde wijnproducenten samenstelt. Geen wonder, want de prijskwaliteitsverhouding is bij elke editie perfect in orde. Fijn, zulke samenwerkingen!
Middelandse Zee

Terroir

Zonder de unieke bodems zouden er geen unieke wijnen bestaan. Steile leisteen hellingen zoals aan de Moezel of in Priorat, of oude kalksteenbodems in Chablis of Champagne zijn essentieel. De druiven halen namelijk hun voeding uit deze bodems en zo ontwikkelen zij hun speciale druivenaroma's. Natuurlijk is dit ook te danken aan het vakwerk van wijnmakers zoals Bernard Magrez, Clemens Busch of Domaine de la Cornasse. Geniet van onze terroir-special
De beste bodem voor topwijnen

Klassiekers

Dit zijn de grote wijnklassiekers, rodewijnontdekkingen, wittewijntips, Parkerwijnen, mousserende wijnen en wijnen voor alle dag. En dat in elke prijsklasse, uit elk interessant wijnland en met verschillende stijlen.
Klassiekers

Pakketten

Onze pakketten hebben heel snel een plekje in uw hart veroverd. Met deze aanbiedingen heeft u dan ook de kans spannende wijnen tegen zeer gunstige prijzen te leren kennen.
Ontdek onze wijnpakketten

Craft Beer

Plop! Het geluid van een speciaalbiertje bij een feestelijke of bijzondere gelegenheid. Het is een trend! Natuurlijk belandt er bij u als wijnliefhebber geen flauw biertje in het glas. U gaat voor speciaalbieren van kleine brouwerijen zoals een Belgisch ongefilterd blond bier of een Amerikaanse IPA. Daarom scoort u vanaf nu bij ons iedere maand een CRAFT BEER OF THE MONTH. Een welkome afwisseling! Handig om te weten: iedere 22e van de maand staat er een nieuw speciaalbier voor u klaar.
Craft Beer

Vier het met ... spirits!

Champagne, magnums en bijzondere wijnen ligt natuurlijk voor de hand, maar wat dacht u van de beste ambachtelijk gemaakte sterkedranken zoals whisky, gin en cognac? Ontdek nu bijzondere Spirit Essentials met uitstekende kritieken en natuurlijk met de gebruikelijke Wine in Black kwaliteitsgarantie. Dit is het ideale moment om uw privé-bar aan te vullen!
Spirits Essentials