Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Betaling

Alle informatie rondom de betaling vindt u hier.

Welke betalingsmethoden kan ik gebruiken?

alt textalt textalt text

Bij ons kunt u eenvoudig betalen met uw creditcard. Wine in Black accepteert de belangrijkste creditcards: MasterCard, American Express Card en Visa. Uiteraard behandelen wij uw persoonlijke gegevens, inclusief uw creditcardgegevens, strikt vertrouwelijk. Wine in Black voldoet aan hoge veiligheidsvoorschriften en maakt uw winkelervaring veilig en betrouwbaar. Regelmatig wordt er een extra beveiliging (MasterCard SecureCode of Verified by VISA) uitgevoerd. Deze check wordt geopend na bevestiging van uw bestelling, en is een invoervenster met '3D-Secure-wachtwoordquery'. Zorg dat je je inloggegevens bij de hand hebt. Alleen dan kunt u uw bestelling succesvol voltooien.

Let op:

Voor betalingen met uw creditcard is legitimatie via de Mastercard® Identity Check of Visa Secure (3-D Secure Legitimation) vanaf 14 september 2019 verplicht. Met deze procedure bevestigt u uw betaling met een wachtwoord, een TAN of een vingerafdruk in een smartphone-app.

Als u nog niet bent geregistreerd voor deze procedure bij uw bank, kunt u uw betaling mogelijk niet voltooien in onze webshop!

alt text

Met iDEAL kunt u vertrouwd, veilig en gemakkelijk online betalen. U rekent af in de vertrouwde internetbankieromgeving van uw eigen bank. Betalen zoals u eigenlijk al gewend bent. Voor de meeste banken is het afrekening via iDEAL mogelijk.

alt text

PayPal geldt als een zeer veilig betaalsysteem voor internetaankopen. Wanneer u al in het bezit bent van een PayPal-account dan kunt u dit account snel en veilig voor de betaling van uw wijnen gebruiken. Mocht u nog geen account bij PayPal hebben, dan moet u dit eerst openen. Precieze informatie hierover vindt u op de homepage van PayPal.

Aan het einde van uw bestelproces wordt u direct naar PayPal verder geleid. Zodra wij een succesvolle bevestiging hebben ontvangen van uw betaling, wordt uw bestelling per ommegaande verwerkt. Wanneer u één of meerdere artikelen terugstuurt, wordt de betreffende waarde teruggestort op uw PayPal account.

alt text

De betalingen op factuur worden extern afgehandeld door onze partner RatePay. Met de keuze voor betaling op factuur ontvangt u de rekening voor uw producten op het moment dat het pakket ons warenhuis verlaat. Daarna heeft u 14 dagen de tijd uw rekening te voldoen. Uw rekening bevat alle nodige informatie zodat u het bedrag correct op de rekening van RatePay kunt overschrijven. Houd er hierbij rekening mee, dat het 1-3 dagen kan duren voordat het bedrag bij RatePay wordt bijgeschreven.

De betaling op rekening is alleen mogelijk na een eerste, succesvolle, credietcontrole. Als de uitkomst negatief is, vragen we u één van de andere betaalmethoden te gebruiken. Houd er rekening mee dat bij betalen op factuur, het leveradres en het factuuradres aan elkaar gelijk moeten zijn.

Bankgegevens voor betaling op rekening:

Rekeninghouder: Wine in Black - RatePAY GmbH Bank: Commerzbank AG Berlin IBAN: DE31 1004 0000 0202 8249 00 BIC: COBADEFFXXX

Waar vind ik de factuur van mijn bestelling?

De factuur is bij uw pakket inbegrepen, tenzij u de verzendoptie hebt gekozen: "De bestelling is een cadeau, geen factuur toevoegen". We sturen u dan een leveringsbon zonder prijzen in plaats van de factuur.

Bovendien hebt u in uw profiel onder "Mijn bestellingen" altijd de mogelijkheid om de facturen voor bestellingen te downloaden.

Is een verandering van mijn factuuradres mogelijk?

Het wijzigen van het factuuradres van een bestaande bestelling is niet mogelijk vanwege belastingregels.

Als u erop staat het factuuradres te wijzigen, heeft u de mogelijkheid om de bestelling te annuleren/goederen terug te zenden en de producten met uw gewenste factuuradres opnieuw te bestellen in onze winkel. We kunnen een kopie ook nasturen per e-mail.

Is een verandering van mijn leveradres mogelijk?

Het achteraf wijzigen van het afleveradres van een bestaande bestelling is alleen mogelijk als de goederen ons magazijn nog niet verlaten hebben. Houd hierbij het volgende in de gaten:

Bij betaling per factuur moeten we de wijziging van het afleveradres echter volledig uitsluiten vanwege de hieraan verbonden kredietbeoordeling.

Als u het afleveradres wilt wijzigen, annuleert u de bestelling bij ons en bestelt u daarna de goederen op het gewenste afleveradres.

Zijn mijn betalingen en andere transacties veilig?

Wine in Black hecht veel waarde aan uw veiligheid. Als onderdeel van uw bestelling wordt u gevraagd om persoonlijke gegevens in te geven. Dit zijn gegevens die Wine in Black nodig heeft om het gesloten contract met u te voltooien. Alle persoonlijke gegevens worden vertrouwelijk behandeld door Wine in Black en in overeenstemming met de relevante wettelijke bepalingen, met name die van de Bundesdatenschutzgesetzes (BDSG). Daarnaast voldoen we aan de veiligheidscriteria die aan gesteld worden door het Thuiswinkel Certificaat.

Om uw gegevens bij online betalingen te beveiligen, beschermt Wine in Black hen met de nieuwste coderingstechnieken zoals de Secure Socket Layer (SSL). SSL is een erkend standaardprotocol dat veilige gegevensuitwisseling garandeert. Alle gegevens die u gebruikt om te bestellen, worden gecodeerd en verzonden naar Wine in Black.