Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

Colofon

Gegevens volgens het Duitse § 5 Telemediengesetz (‘TMG’ van de Federale Republiek van Duitsland):

Wine in Black GmbH
Friedrichstraße 194 - 199
10117 Berlin
Duitsland
Directie: Christian Fricke

Contact:
Telefoon: +31 (0)70 - 80 80 202
E-Mail: info@wineinblack.nl

Handelsregistratie

Registratie in het handelsregister
Kamer van Koophandel: Registergericht Amtsgericht Charlottenburg
Registratienummer: HRB 142086 B
Belastingkantoor Berlin
Belastingnummer: 30/129/00207
Biocertificering: DE-ÖKO-007

Omzetbelasting-ID

Identificatienummer omzetbelasting volgens § 27a Umsatzsteuergesetz (‘UStG’ van de Federale Republiek van Duitsland’): NL823546895B01

Disclaimer

We besteden veel zorg en aandacht aan de informatie die op deze website kan worden geraadpleegd, maar we kunnen niet garanderen dat er geen onjuiste of verouderde informatie bevat. Het gebruik is op eigen risico. Wij wijzen er uitdrukkelijk op dat wij niet verantwoordelijk zijn voor de aanbiedingen van derden op het World Wide Web (de zogenaamde "Deep Links"). Voor zover links naar aanbiedingen van derden verwijzen, bevatten deze naar ons beste weten geen strafbare of anderszins verboden inhoud. Voor deze inhoud wordt geen aansprakelijkheid aanvaard.

Regels voor alternatieve geschillenbeslechting volgens de artikel 14 lid 1 van de verordening (EU) nr. 524/2013 (‘ODR-VO’ volgens de Federale Republiek Duitsland) en lid 36 wet op online geschillenbeslechting (‘VSBG’ volgens de Federale Republiek Duitsland)

De Europese Commissie biedt een platform voor online geschillenbeslechting op http://ec.europa.eu/consumers/odr/. We zijn niet verplicht en niet bereid om deel te nemen aan een geschillenbeslechtingsprocedure bij de arbitragecommissie voor consumentenzaken.

Copyright

De inhoud en structuur van de internetpagina's van Wine in Black zijn auteursrechtelijk beschermd. Elke duplicatie of gebruik van informatie of gegevens, in het bijzonder het gebruik van teksten, tekstdelen, afbeeldingen of andere inhoud, vereist de voorafgaande toestemming van de aanbieder of rechthebbende.