Shopping-cart icon
Gratis verzending vanaf 9 flessen of €150
Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

De Wine in Black beleving

Zo werken wij!

Het succes van Wine in Black berust op een strenge selectie van de wijnen. In plaats van een groot en anoniem assortiment bieden wij u een kleine, wisselende selectie. Hierin vindt u uitsluitend de beste wijnen van hun klasse, door onze eigen experts uitgekozen.

Zo kiezen wij onze wijnen

Wie zoekt, zal vinden

In de wijnwereld gaat er niets boven persoonlijk contact met de wijnmakers en producenten. Wij reizen daarom zelf naar de wijnbouwgebieden en bezoeken toonaangevende wijnbeurzen zoals ProWein, Vinitaly en Vinexpo. Steevast komen we thuis met boeiende wijnen. Op kantoor doen onze redacteurs uitvoerig onderzoek naar recensies en kritieken uit de wijnwereld. Veel van onze langdurige samenwerkingspartners bevelen ons collega-wijnmakers aan, en hun wijnen proeven we dan ook meteen.

Gemakkelijk premium wijn kopen

In de afgelopen 7 jaar bouwde Wine in Black uitstekende relaties met zijn partners op. Zowel met jonge, ambitieuze wijnmakers als met gerenommeerde topproducenten. Onze goede samenwerkingen verspreidden zich als een lopend vuurtje. Intussen worden we veel gebeld of aangeschreven door getalenteerde wijnmakers. Sommige bekende producenten maken zelfs exclusieve special editions voor Wine in Black. Inmiddels weten we goed waar de bronnen van goede wijn zitten, en daarvan profiteert u natuurlijk.

De proef op de som

Ons devies luidt: alle wijnen worden geproefd voordat we ze onze klanten aanbieden. Onze wijninkopers beoordelen nauwlettend of de wijnen waarmaken wat hun herkomst en prijs beloven. Onze wijnredacteurs maken proefnotities en schrijven op basis hiervan een gedetailleerde wijnbeschrijving. Alleen wijnen die voldoen aan onze strenge selectiecriteria, komen in het assortiment.

Onze selectiecriteria

Zo kiezen wij de wijnen voor de shop

Diversiteit: u vindt in de shop alles - van beroemde klassiekers tot boeiende ontdekkingen

U vindt alle belangrijke wijnsoorten bij ons: traditionele champagnes, sauvignon blanc, riesling van steile hellingen, Super Tuscans en top-bordeaux ...

Wij selecteren voor u wijnen die van gezaghebbende wijnexperts hoge cijfers kregen

Internationale media zoals Robert Parker’s Wine Advocate, Gambero Rosso, Falstaff en vele anderen zijn betrouwbare bronnen van informatie.

Wij luisteren naar uw feedback

Uw aanmerkingen en wensen spelen een belangrijke rol bij de samenstelling van ons assortiment

Wij houden de belangrijke trends in de wijnmarkt in de gaten

Wijnbeurzen, vakbladen en tips van onze partners. Nieuwe interessante wijnen komen snel in het assortiment

Onze wijnbeschrijvingen

Onze wijnbeschrijvingen

Informatieve, door professionals geschreven wijnbeschrijvingen helpen u bij het kiezen. Recensies en beoordelingen van onafhankelijke wijncritici zorgen voor objectiviteit. Bovendien krijgt u aanbevelingen voor het bewaren en bijpassende gerechten.

De Wine in Black nieuwsbrief

De Wine in Black nieuwsbrief

Wij zijn trots op de wijnen die wij vinden. Daarom houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste wijnontdekkingen.

Aanmelden
De Wine in Black verzenddoos

De Wine in Black verzenddoos

Nadat u bij ons heeft besteld, hoeft u niets meer te doen. Wij leveren de wijnen snel en direct naar het adres van uw keuze. Uw wijnlevering herkent u meteen aan de opvallende zwarte Wine in Black verzenddoos. In Nederland verzenden wij uw wijn met DPD. De doos bevat ook de geprinte wijnbeschrijvingen.

De Wine in Black app

De Wine in Black app

Met de app wordt mobiel wijn kopen kinderspel! Bestel thuis op de bank, onderweg of waar u maar bent. Bovendien heeft u met onze app altijd alle wijnbeschrijvingen op zak. Uw lievelingswijnen markeert u met bladwijzers.

Wij hebben dagelijks twee nieuwe wijnen, die onze wijnexperts uit duizenden voor u hebben geselecteerd.

clock timer
  • limited_nl
De Wine in Black Adventskalender 2018
De Wine in Black Adventskalender 2018
Wine in Black
clock timer
  • guide_hachette_des_2_catalog
Maison Olivier Tricon 'Montmains' Chablis Premier Cru 2015
'Montmains' Chablis Premier Cru 2015
Maison Olivier Tricon
witte wijn • Frankrijk • Bourgondië
clock timer
  • limited_edition_nl
Brännland Iscider 'Fatlagrad Barrique' 2016 - 0,2 l
'Fatlagrad Barrique' 2016 - 0,2 l
Brännland Cider
zoete wijn • Zweden • Northern Sweden
clock timer
  • robert_parkers_wine_93_catalog
Clos de la Roilette 'Cuvée Tardive' Fleurie 2017
'Cuvée Tardive' Fleurie 2017
Clos de la Roilette
rode wijn • Frankrijk • Beaujolais