Winkelwagen gereserveerd voor 00:00min

De Wine in Black beleving

Zo werken wij!

Het succes van Wine in Black berust op een strenge selectie van de wijnen. In plaats van een groot en anoniem assortiment bieden wij u een kleine, wisselende selectie. Hierin vindt u uitsluitend de beste wijnen van hun klasse, door onze eigen experts uitgekozen.

Zo kiezen wij onze wijnen

Wie zoekt, zal vinden

In de wijnwereld gaat er niets boven persoonlijk contact met de wijnmakers en producenten. Wij reizen daarom zelf naar de wijnbouwgebieden en bezoeken toonaangevende wijnbeurzen zoals ProWein, Vinitaly en Vinexpo. Steevast komen we thuis met boeiende wijnen. Op kantoor doen onze redacteurs uitvoerig onderzoek naar recensies en kritieken uit de wijnwereld. Veel van onze langdurige samenwerkingspartners bevelen ons collega-wijnmakers aan, en hun wijnen proeven we dan ook meteen.

Gemakkelijk premium wijn kopen

In de afgelopen 7 jaar bouwde Wine in Black uitstekende relaties met zijn partners op. Zowel met jonge, ambitieuze wijnmakers als met gerenommeerde topproducenten. Onze goede samenwerkingen verspreidden zich als een lopend vuurtje. Intussen worden we veel gebeld of aangeschreven door getalenteerde wijnmakers. Sommige bekende producenten maken zelfs exclusieve special editions voor Wine in Black. Inmiddels weten we goed waar de bronnen van goede wijn zitten, en daarvan profiteert u natuurlijk.

De proef op de som

Ons devies luidt: alle wijnen worden geproefd voordat we ze onze klanten aanbieden. Onze wijninkopers beoordelen nauwlettend of de wijnen waarmaken wat hun herkomst en prijs beloven. Onze wijnredacteurs maken proefnotities en schrijven op basis hiervan een gedetailleerde wijnbeschrijving. Alleen wijnen die voldoen aan onze strenge selectiecriteria, komen in het assortiment.

Onze selectiecriteria

Zo kiezen wij de wijnen voor de shop

Diversiteit: u vindt in de shop alles - van beroemde klassiekers tot boeiende ontdekkingen

U vindt alle belangrijke wijnsoorten bij ons: traditionele champagnes, sauvignon blanc, riesling van steile hellingen, Super Tuscans en top-bordeaux ...

Wij selecteren voor u wijnen die van gezaghebbende wijnexperts hoge cijfers kregen

Internationale media zoals Robert Parker’s Wine Advocate, Gambero Rosso, Falstaff en vele anderen zijn betrouwbare bronnen van informatie.

Wij luisteren naar uw feedback

Uw aanmerkingen en wensen spelen een belangrijke rol bij de samenstelling van ons assortiment

Wij houden de belangrijke trends in de wijnmarkt in de gaten

Wijnbeurzen, vakbladen en tips van onze partners. Nieuwe interessante wijnen komen snel in het assortiment

Onze wijnbeschrijvingen

Onze wijnbeschrijvingen

Informatieve, door professionals geschreven wijnbeschrijvingen helpen u bij het kiezen. Recensies en beoordelingen van onafhankelijke wijncritici zorgen voor objectiviteit. Bovendien krijgt u aanbevelingen voor het bewaren en bijpassende gerechten.

De Wine in Black nieuwsbrief

De Wine in Black nieuwsbrief

Wij zijn trots op de wijnen die wij vinden. Daarom houden wij u regelmatig op de hoogte van de nieuwste wijnontdekkingen.

Aanmelden
De Wine in Black verzenddoos

De Wine in Black verzenddoos

Nadat u bij ons heeft besteld, hoeft u niets meer te doen. Wij leveren de wijnen snel en direct naar het adres van uw keuze. Uw wijnlevering herkent u meteen aan de opvallende zwarte Wine in Black verzenddoos. In Nederland verzenden wij uw wijn met DPD. De doos bevat ook de geprinte wijnbeschrijvingen.

De Wine in Black app

De Wine in Black app

Met de app wordt mobiel wijn kopen kinderspel! Bestel thuis op de bank, onderweg of waar u maar bent. Bovendien heeft u met onze app altijd alle wijnbeschrijvingen op zak. Uw lievelingswijnen markeert u met bladwijzers.

Wij hebben dagelijks twee nieuwe wijnen, die onze wijnexperts uit duizenden voor u hebben geselecteerd.

 
Coto de Gomariz Albariño 'X' Ribeiro 2017
Albariño 'X' Ribeiro 2017
Coto de Gomariz
witte wijn • Spanje • Galicië
 
Château Boutisse Saint-Émilion Grand Cru 2016
Saint-Émilion Grand Cru 2016
Château Boutisse
rode wijn • Frankrijk • Bordeaux
 
'6 halen, 5 betalen' pakket Jurtschitsch Grüner Veltliner 'Grashüpfer' 2018
'6 halen, 5 betalen' pakket Grüner Veltliner 'Grashüpfer' 2018
Alwin Jurtschitsch
witte wijn • Oostenrijk • Neder-Oostenrijk
 
Bodega Bat Gara Txakoli de Álava 'Somos Uno' 2017
Txakoli de Álava 'Somos Uno' 2017
Bodega Bat Gara
witte wijn • Spanje • Baskenland

Blijf altijd up-to-date met onze nieuwsbrief *

  • €10 welkomstwaardebon*
  • Dagelijkse updates over nieuwe producten in het assortiment
  • Ontvang als eerste de nieuwste aanbiedingen en exclusieve kortingen

Afmelding mogelijk op elk gewenst moment. U ontvangt de waardebon na bevestiging van uw aanmelding. Informatie over onze dataverwerking vindt u hier. Minimale bestelwaarde is €20.

€10 welkomstwaardebon

Eén klik verwijderd van succes!

Bevestig alstublieft uw e-mail adres
1. Kijk in uw mailbox
2. Klik op de link in uw e-mail
3. Ontvang uw welkomstwaardebon van €10*

Afmelding mogelijk op elk gewenst moment. U ontvangt de waardebon na bevestiging van uw aanmelding. Informatie over onze dataverwerking vindt u hier. Minimale bestelwaarde is €20.